کوهسار کنده 7 | ||
مرضیه افخم اولین زنی است در ایران که سخنگوی دستگاه دیپلماسی می شود
افکار نیوز - سایت خبری تدبیر 24 از مرضیه افخم به عنوان جدیترین گزینه سخنگویی وزارت خارجه خبر داده و طی گزارشی مدعی شده است: «مرضیه افخم مدیرکل دیپلماسی عمومی وزارت خارجه و مدیرکل سابق اطلاعات و اخبار این وزارتخانه به عنوان سخنگوی دستگاه دیپلماسی منصوب شده است و از هفته آینده رسما کارش را آغاز خواهد کرد.» [ چهارشنبه 92/6/6 ] [ 2:30 عصر ] [ ]
[ نظرات () ]
یک پسر 6 ساله چینی در حالی که در برابر منزلش مشغول بازی کودکانه اش بود ربوده شد و سه ساعت بعد با چهره ولباسی خونین پیدا شد در حالی که چشمانش را ربوده بودند. [ چهارشنبه 92/6/6 ] [ 2:28 عصر ] [ ]
[ نظرات () ]
امامزاده محمد بن موسی کاظم (ع) در "خوش انگور" روستای یانه سر کردکوی توسط افراد ناشناس نبش قبر شد. احتمال داده می شود هدف این افراد دستیابی به گنج هایی است که گفته می شود در این منطقه مدفون شده است.
جام دینی: در پی طمع ورزی عده ای سودجو، متأسفانه آرامگاه امامزاده محمد(ع) از نوادگان امام موسی کاظم(ع) واقع در روستای "یانه سر" از توابع شهرستان "کردکوی" مورد جسارت، تخریب و نبش مزار قرار گرفت!
«حاج محمدرضا رجایی» منتخب شورای اسلامی روستای یانه سر در گفتگو با سایت های محلی استان گلستان، با اشاره به اینکه شخصا در مرقد این امامزاده ـ در محله "خوش انگور" یانه سر ـ حضور داشته گفت: متأسفانه جسارت و تخریب قبر به حدی بود که سنگ لحد را هم از قبر برون کشیده بودند؛ اما هنوز مشخص نیست که به بدن شریف این امامزاده جسارت شده باشد.
وی خاطر نشان کرد: بعد از بازسازی قبر، بسیجیان ولایتمدار و عاشق اهل بیت(ع) روستا در امامزاده به ذکر مصیبت و عزاداری پرداختند و این عمل زشت خائنانه را محکوم کرده و خواستار پیگیری این موضوع توسط مسئولین اجرایی و ماموران امنیتی و نیروی انتظامی شدند.
بازسازی محل تخریب به باور مردم محلی، در محدوده یانه سر و خوش انگور گنج های فراوانی مدفون است و احتمال می رود این اقدام نیز به منظور یافتن گنج و سرقت اموال امامزاده صورت گرفته باشد. استان های گلستان و مازندران به عنوان ملجأ و مأوای خاندان پیامبر(ص) و موطن حاکمان شیعه زیدی، مرعشی و آل بویه، دارای مراقد مطهر زیادی از امامزادگان شریف است. [ چهارشنبه 92/6/6 ] [ 2:26 عصر ] [ ]
[ نظرات () ]
ربودن دختران مدرسه ای و اجبار آنها به تماشای تجاوز دیکتاتور به پسران و دختران!
دیلی میل نوشت: براساس کنابی که به تازگی منتشر شده، سرهنگ قذافی دستور ربایش دختربچه های مدرسه ای و نگهداری از آنها به عنوان برده های جنسی را داده بود. به گزارش جنوب نیوز، دختری به نام ثریا در 15 سالگی ربوده شده و به مدت 5 سال در زیرزمین دژ قذافی بیرون از طرابلس نگهداری شد. ![]() او می گوید که روزانه با خشونت تمام مورد تجاوز، ضرب وشتم قرار گرفته و شاهد آزار جنسی دختران و پسران دیگر هم بوده است. داستان ربایش او و دیگر افرادی که توسط قذافی مورد تجاوز قرار گرفتند در کتابی تحت عنوان "حرم قذافی: داستان یک زن جوان و سو استفاده از قدرت در لیبی" منتشر شده است. ثریا در سال 2004 در شهر ساحلی سرت موفق به اهدا دسته گلی به قذافی شد. پس از اهدای این گل ها، قذافی که هشت فرزند داشت، دستی به سر ثریا کشید. ثریا می گوید: این علامتی به دستیارانش بود مبنی بر آنکه مرا می خواست. روز بعد، ثریا به دژ قذافی در نزدیک طرابلس احضار شد و پس از حضور در باب العزیزبه مجبور به برهنه شدن، شد. ثریا می گوید: قذافی لخت مادرزاد بر روی تخت دراز کشیده بود و سعی در تجاوز به من داشت. زمانیکه با او مجادله کردم مرا برای تنبیه به دست رئیس حرمسرای خود سپرد. او دست مرا گرفت و مرا بر روی صندلی نشاند . وی می افزاید: جرات نگاه کردن در چمشانش را نداشتم. رئیس حرمسرا به من گفت: نترس من پدر، برادر و معشوقه تو هستم. من نقش تمامی این افراد را برای تو ایفا خواهم کرد. تو باید برای همیشه در کنار من بوده و با من زندگی کنی! در بخشی از این کتاب آمده است: ثریا مجبور به تماشای فیلم های مستهجن و تجاوز قذافی به دیگران شد تا قدری آموزش ببیند! وی ادعا کرده که حتی محافظان پسر و زن توسط قذافی هم از شهوت قذافی در امان نبودند. ثریا در سال 2009 اجازه خروج از باب العزیزیه و بازگشت به آغوش خانواده اش را دریافت کرد. او می گوید: تنها زمانی احساس راحتی کردم که قذافی کشته شد. [ چهارشنبه 92/6/6 ] [ 2:25 عصر ] [ ]
[ نظرات () ]
چند درصد مردم شبکههای من و تو، بیبیسی و فارسیوان میبینند؟
جدول مقایسه بیننده شبکه های ماهواره ای فارسی زبان و مهمترین دلایل رجوع به آنها در نظرسنجی مرکز تحقیقات صداوسیما را ببینید. شبکه های من و تو، فارسی وان، بی بی سی فارسی، voa، شبکههای ماهواره ای...
«شکست انحصار» با عنوان فرعی نقشه راه تاسیس رادیو تلویزیون خصوصی در سه فصل «آیا الگوی مطلوب وجود دارد، موافقان و مخالفان،مدل رسانه ای مطلوب» تدوین و منتشر شده است. ناشر در مقدمه کتاب آورده است که این اثر برگرفته از تحقیقی است که با راهنمایی دکتر محمدسعید تسلیمی در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران انجام شده و البته بخشی از این تحقیق شامل مصاحبه با 14 تن از شخصیت ها و صاحب نظران است و در مجموعهای مجزا منتشر خواهد شد.
بنابراین گزارش، «مبانی نظام متکثر رسانهای در اسلام، تکثر رسانهای از منظر منافع و امنیت ملی، تکثر در تحولات جهانی رسانه، تلویزیون خصوصی در ایران، سابقه تلویزیون خصوصی بعد از انقلاب، علل مخالفت با تلویزیون خصوصی، روشهای تاسیس رادیو و تلویزیون غیر دولتی از نظر اقتصادی، ایدئولوژیک و...، زمینههای موفقیت رادیو و تلویزیون خصوصی، مدل تلفیقی نظام رسانهای، مقایسه کارایی نظام انحصاری و نظام متکثر، نقشه راه تاسیس رادیو و تلویزیون خصوصی در کشور، پیشنهادهایی برای آینده و...» از جمله بخشهای این کتاب است.
در ابتدای کتاب و برای شروع بحث فصل اول با درج جدولی وضعیت کشور از لحاظ مراجعه به شبکههای ماهوارهای شرح داده شده که در ادامه بخشی از آن را میخوانید:
33 درصد در حد زیاد و خیلی زیاد و 32 درصد در حد کم و خیلی کم به تماشای برنامه های ماهواره ابراز علاقه کردهاند. 35 درصد نیز اصلا به تماشای این شبکه ها علاقه ای ندارند. 58 درصد پاسخگویان اصلا شبکههای ماهوارهای را تماشا نمی کنند در حالی که 42 درصد، بیننده برنامههای ماهواره هستند. بینندگان ماهواره در هر شبانه روز به طور متوسط حدود 3 ساعت برنامه های ماهواره را تماشا می کنند.
مهمترین قالب مورد علاقه بینندگان ماهواره به ترتیب عبارتند از: «فیلم و سریال، شوی تلویزیونی، مسابقات و سرگرمی، برنامه های ورزشی، خبر و تحلیل سیاسی، موسیقی و هنر و برنامه های علمی.» از میان بینندگان شبکه های ماهوارهای 40 درصد گفتهاند در مقایسه با سال گذشته(89) ماننده قبل به تماشای ماهواره می پردازند در حالی که 28 درصد بیش از قبل و 27 درصد کمتر از قبل ماهواره تماشا می کنند. در حالی که بنابر نتایج این نظرسنجی، شبکه های ماهوارهای به طور متوسط دارای 42 درصد بیننده در مراکز استانهای کشور هستند، در پایان سال 90 شبکه بیبیسی فارسی نتایج نظرسنجی مستقل خود را منتشر کرد که طبق آن بینندگان این شبکه 28 درصد بینندگان کل شبکههای ماهوارهای در کشور را تشکیل میدهد و مجموع بیننده در کل ایران برابر با حدود 40 درصد جمعیت است.»
جدول 1- مقایسه بیننده شبکههای ماهوارهای فارسی زبان و مهمترین دلایل رجوع به آنها در نظرسنجی مرکز تحقیقات صداوسیما(سال 90) در این کتاب همچنین در خصوص وضعیت فعلی صداوسیما و ضرورت راه اندازی شبکههای رادیو - تلویزیونی خصوصی نیز با 14 تن از مسئولان کشور، صاحب نظران و کارشناسان حوزه رسانه گفتگو و جمع بندی سخنان ایشان ارائه شده است. همچنین در جداول و نمودارهای متعددی، اصلی ترین مشکلات پیش روی تاسیس رادیو و تلویزیون خصوصی و همچنین آسیبهای صداوسیمای فعلی شرح داده شده است.
این کتاب پژوهشی و کاربردی در 230 صفحه و با قیمت مناسب 7 هزار تومان وارد بازار نشر شده و برای تهیه آن شماره تماس 88948093 به عنوان مرکز پخش اعلام شده است. [ سه شنبه 92/6/5 ] [ 2:51 عصر ] [ ]
[ نظرات () ]
|
||
[قالب وبلاگ : تمزها] [Weblog Themes By : themzha.com] |